| actrita a întrebat:

am un obicei prost si nu stiu de la cine m-am invatat pentru ca mereu cand ma enervez sa-l pomenesc pe al cu coarne, de ex:du-te draqlui, de ce draql imi zici mie etc, ce as putea face sa ma dezobisnuiesc? va rog, ajutati-ma.nu radeti:d:d:d

8 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Inlocuieste cuvintele astea cu altceva de ex"mazare, fasole"(un preot m-a invatat si pe mine); Eu am ajuns sa ma dezobisnuiesc in vreo saptamana. Succeswinking

| คиค a răspuns:

Straduiestete totul tine de vointa ta. Eu am reusit, iar acum nu pomenesc acel cuvant. Eu mi-am rugat toti prieteni ca atunci cand ma aud spunan acel cuvant sa atentioneze, si asa am reusit sa ma dezvat.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Spunele prietenilor tai ca de fiecare data cand zici acel cuvant sa iti dea o palma sau sa te atentioneze.

Si vei scapa de acest obicei.

:]

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Si eu faceam asa. si de obicei spun mereu aceste cuvinte vara. nu ma pot abtine acel cuvant sa nu il spun. dar incearca sa te dezobisnuiesti si spune-le prietenelor tale sa te atentioneze cand spui acel cuvant.

| Butsilee a răspuns:

Nu prea mai poti...straight face din moment ce ai inceput nu mai poti...asa am fost si sunt si eu straight face

| Aly07 a răspuns:

Foloseshte alte expresii /
ex: Du-te-n moasta pe gheata rolling on the floor.
P. s. l mine a mers pe bune, am invatat-o de l un mos big grin ghici pe cine a folosit-o rolling on the floor.

| princessmary a răspuns:

Exact asa am fost si eu. dar mi-am rugat prietenele sa ma atentioneze sa nu mai zic cuvantul ala urat, si am reusit, mie mi-a mers in 2 zile

| simi61 a răspuns:

Salut.Nu am de ce sa rid deoarece si eu aveam acum citiva ani acelasi obicei dar am reusit sa-l inving si crede-ma ca eram tare bucuros. L-am invins controlindu-ma totdeauna chiar si atunci cind ma enervam si de fiecare data cind ajungeam sa spun ca du-te... schimbam subiectul, dar in ultima perioada (2-3luni)am cam inceput iarasi, te rog crede-ma ca iar trebuie sa ma controlez.MULTA BAFTA.