Inlocuieste cuvintele astea cu altceva de ex"mazare, fasole"(un preot m-a invatat si pe mine); Eu am ajuns sa ma dezobisnuiesc in vreo saptamana. Succes
Straduiestete totul tine de vointa ta. Eu am reusit, iar acum nu pomenesc acel cuvant. Eu mi-am rugat toti prieteni ca atunci cand ma aud spunan acel cuvant sa atentioneze, si asa am reusit sa ma dezvat.
Spunele prietenilor tai ca de fiecare data cand zici acel cuvant sa iti dea o palma sau sa te atentioneze.
Si vei scapa de acest obicei.
:]
Si eu faceam asa. si de obicei spun mereu aceste cuvinte vara. nu ma pot abtine acel cuvant sa nu il spun. dar incearca sa te dezobisnuiesti si spune-le prietenelor tale sa te atentioneze cand spui acel cuvant.
Nu prea mai poti... din moment ce ai inceput nu mai poti...asa am fost si sunt si eu
Foloseshte alte expresii /
ex: Du-te-n moasta pe gheata .
P. s. l mine a mers pe bune, am invatat-o de l un mos ghici pe cine a folosit-o
.
Exact asa am fost si eu. dar mi-am rugat prietenele sa ma atentioneze sa nu mai zic cuvantul ala urat, si am reusit, mie mi-a mers in 2 zile
Salut.Nu am de ce sa rid deoarece si eu aveam acum citiva ani acelasi obicei dar am reusit sa-l inving si crede-ma ca eram tare bucuros. L-am invins controlindu-ma totdeauna chiar si atunci cind ma enervam si de fiecare data cind ajungeam sa spun ca du-te... schimbam subiectul, dar in ultima perioada (2-3luni)am cam inceput iarasi, te rog crede-ma ca iar trebuie sa ma controlez.MULTA BAFTA.