| TeleaMatei a întrebat:

Bună! Am un prieten care nu vreau sa ii spun numele dar începe cu F numele lui și sunt prieten cu el de 1 an si parintii mei îl adorau si accepta prietenia cu el, iar de la începutul anului 2025 ei au început să îl urască fără motiv si a încercat să mă facă să închei prietenia cu el că cică mă învață de rău că sare gardul la altii. Dar unele chestii pe care le zicea erau adevărate, iar restul au fost niște minciuni inventate de ei și nu înțeleg de ce fac una că asta ca eu și prietenul meu nu am greșit cu nimic și într-o zi mama mea nu ma mai lasă să ies cu el și m-am supărat și atunci am început sa ies cu el prin secret și ultima data când m-a prins cu el a fost atunci când era aproape să ploua și trebuia sa vina sa ma ia. Nu eram în parc că le-am spus ca ma duc în parc și după aia m-a sunat sa vin imediat acasă și când ma duceam spre ei acasă erau cu mașina ca să ma ia și m-au certat tare tare rău că am fost cu el și nu știu cum sa mai fac. Va rog sa ma ajutati!
[Nu știu dacă am pus la categoria corecta dar în fine]

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Pai daca ai sub 12 ani atunci asculta de parintii tai, stiu ei ce fac iar daca ai peste 12 ani le spui fumos ca nu e treaba lor cu cine esti prieten si stii tu sa-ti alegi prietenii! Adica cu alte cuvinte ii infrunti inteligent aratand ca nu mai esti copil mic si sa te lase in pace!

| TeleaMatei explică (pentru lpavel):

Ma da tu crezi ca am 12 ani? Vreau și o întrebare mai buna!

| lpavel a răspuns (pentru TeleaMatei):

Pai ce altceva sa cred daca parintii tai nu te lasa sa-ti alegi prietenii singur? Ori esti un papa lapte ori ai 12 ani sau sub 12...