| Just Shadows a întrebat:

am un prieten care tot rade de o verisoara de-a mea intreband-o"cati dinti are o oaie in gura?"si ea... ce sa zica saraca e naspa intrebarea deci...imi raspundeti va rog?straight face

7 răspunsuri:
| denisa_2911 a răspuns:

Pai sa nu-l bage in seama, este un copil si nu stie sa vorbeasca cu o fata, cand mai creste nu se mai ocupa cu copilarii de astea happy...big grin... vrea sa iasa in evidenta cu faptul ca rade si el de cineva, de cine poate normal vazand ca e mai mica... las ca o sa mai creasca ellaughing...tongue.bye

| mihaela_9665 a răspuns:

Pai...ar trebui sa nu il bage in seama, el doar vrea sa iasa in evidenta, sa fie si el in cenrul atentiei.

| arysa a răspuns:

Pai eu i-as zice asa: "De unde sa stiu mai nu am verificat-o dar ma poti ajuta tu daca i-ai numarat dintii" laughing sau chestii de genul asta.

| JoJo a răspuns:

Zii sa-i zica:"Are atatia cati ai si tu!"...si asta daca e atat de destept sa se prinda ca l-a facut oaiewinking

| tuflure a răspuns:

Ar putea foarte bine sa nu spuna nimic, dar daca tine neaparat sa-i raspunda sa-l ia peste picior: sa-i spuna sa se uite si singur sau altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa ii zica "pai spunem tu doar te uiti mereu in oglinda la ei"laughingse va simti naspa si va mai avea ce sa comenteze
tongue

| Just Shadows explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre!:*

Întrebări similare