| ANONIMANONIMI a întrebat:

Buna am un prieten de 2 luni eu nu am mai avut prieten inainte eu am 20 el 21 de ani si am vazut ca inca o are pe fosta la prieteni pe facebook.el se poarta frumos cu mine doar ca e cam tacut si ganditor asa, nu stiu ce are.voi ce credeti e bine sa-i spun ca am vazut-o la prieteni pe fosta?

Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Ai putea avea o discuţie cu el, să-l întrebi dacă se mai gândeşte la fosta lui prietenă. Dar vezi cum faci, să nu fii prea directă, că apoi se va gândi că nu ai încredere în el şi posibil să se supere, etc.
Sau mai ai o variantă. Să nu îi spui nimic, şi să observi dacă mai vorbeşte cumva cu ea pe Facebook, gen dacă îi lasă un comentariu.
Sincer nu mi se pare aşa grav faptul că o mai are la prieteni. Adică, dacă te-ai despărţit de cineva, nu înseamnă neapărat că trebuie să rupi orice relaţie cu respectivul, respectiva.

O zi plăcută!

2 răspunsuri:
| JJ16 a răspuns:

Doamne,nu...Adica facebook-ul conteaza asa mult in relatia voastra? :o E doar un **** de site de socializare si doar pentru ca o are pe fosta la prieteni nu inseamna ca te inseala happy

| ElenaSA a răspuns:

La prieteni poti sa pui multe persoane, cunostinte, rude; si pe cei cu care ai relatii stranse, dar si pe cei care nu mai inseamna nimic sentimental.