| teiubesc_5807 a întrebat:

Am un prieten de 3 luni si ceva; eu am mai fost cu el acum ceva timp, relatia a durat 1 an.Atunci eram impreuna, dar fiecare isi cam vedea de viata lui.Acum insa e altceva.El mi-a spus sa ne impacam, eu am acceptat, dar nu credeam sa ajung sa il iubesc atat de mult.Insa inevitabilul s-a produs.Nu este tocmai baiatul potrivit pentru mine,trebuie sa ne ascundem relatia pentru ca al mei nu il vor( stiu ca nu e bine sa ii mint,sufar destul din cauza asta,dar nu am de ales).Mi-a demonstrat ca chiar tine la mine, insa as vrea sa fie putin altfel; mai romantic, sa faca mici gesturi pentru mine.Se intereseaza de sanatatea mea,a auzit ca nu prea mananc si m-a certat,ma tot intreaba daca imi mai este rau,ce am,chestii din astea.A fost alaturi de mine cand am avut nevoie de el,insa uneori daca nu ii dau eu mesaj nici el nu da. Cert e ca dintr-un golan,s-a mai schimbat: imi cere voie daca vrea sa mearga undeva, cu prietenii, de la 2 pachete de tigari pe zi a ajuns sa fumeze 2-3 tigari, imi spune problemele lui.Dar as vrea sa vada ca merit putin mai multa atentie.Ce as putea sa fac? Ma gandeam sa il las o zi fara sa vorbesc cu el absolut deloc, sa vad cum reactioneaza.Alte idei?

1 răspuns:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Pentru un moment cred că este bine cum se comportă. Se va schimba şi mai mult, zic eu.