Buna, am citit tot, e trist ca te-a inselat, a dovedit ca e un bastard fara inima! Sigur nu merita sa aiba alaturi o fata deosebita si plina de sensibilitate ca tine! Iar nemernicia din el care l-a facut sa arate ce fel de inima are a fost atunci cand l-ai sunat si a avut tupeul sa iti zica sa-l lasi! Astia sunt oamenii in care poti avea incredere si care la prima ocazie te uita si te tradeaza fara sa gandeasca macar un minut la repercusiuni! Fii tare, fruntea sus, mergi mai departe, va fi greu dar nu imposibil mai ales felul in care a dovedit ce josnic este in fata ta si vei vedea ca va apare si baiatul care sa te merite si sa te aprecieze! Timpul ii va arata cat de idiot a fost dar va fi prea tarziu! Iti tin pumnii si ai grija de tine!
Eu zic sa-l lasi in pace. Esti foarte tanara si te vei mai indragosti de multe ori pana vei gasi persoana potrivita. Deci nu trebuie sa-ti para rau dupa el
Da... asa-i.dar dupa 9 luni nu poti sa uiti atat de usor pe cineva la care tii foarte mult. Sau poate nu pot eu.
Da, sunt de acord cu tine. E nevoie de mult timp sa uiti pe cineva, dar nu e imposibil. Eu sper sa fie bine
Eu zic asa du-te la el spune-i ceea ce simti si fal sa-ti spuna ca te iubeste si apoi du-te la Ionela si spune-i ce ai u in cand.