| rolly14 a întrebat:

Am un prieten de o luna si ceva si de la inceputul relatiei lucrurile nu merg bine.Ma loveste foarte des si nu in joaca, da cu putere, el zice ca e in joaca dar eu mereu ii zic sa nu mai dea ca ma doare foarte tare si chiar ma doare! Ma musca de orice parte a corpului care nu e acoperita si imi lasa semne foarte adanci si urate si ma si ustura foarte tare. Plus ca el mi-a zis ca asa e obisnuit si mi-a mai zis despre el ca e foarte schimbator! Ca vremea! si chiar asa este. Ba e suparat pana da sa spuna sa ne despartim, ba e foarte fericit si nici atunci nu mai ai cum sa te intelegi cu el, am dovada peste tot pe corpul meu! Mi-a spus ca nu ma iubeste, doar tine asa unpik la mine, dar eu chiar simt cv mai puternic pentru el, adica simt din ce in ce mai putin pentru ca in fiecare zi ma face sa regret tot mai mult ca stau cu el.Mentionez ca eu am 16 ani si el 17, eu sunt virgina deci nu facem nimic, probabil face chestiile alea pentru ca e si putin frustrat nu stiu.Va rog sa imi dati un sfat!

8 răspunsuri:
| lulalica a răspuns:

Nu merita dragostea ta daca el te tine langa el din plictiseala!
Eu cred ca a zis ca tine la tine un pic, doar asa ca sa nu-l lasi oh go on
Cu oameni de astia nua re rost sa te implici!
Lasa-l! parerea mea!

| rolly14 explică:

Eu mereu i-am zis sa inceteze sa mai faca ce face si cateodata ii mai dau si eu una ca merge prea departe si nu ma pot abtine. Si face mai rau dupa aia chiar nu stiu ce sa ii mai fac!

| daiana12 a răspuns:

Ar trebui sa te desparti de el.adik u te lasi umilita? eu n-as accepta nesimtirea lui.e prea prea dus cu pluta.chiar daca il placi da-l incolo k nu se sfarseste lumea.happy

| Cristina152 a răspuns:

Te as sfatui daca e asa agresiv sa te desparti de el sau sa il rogi sa termine.

| Kукладождя a răspuns:

Fugi de el cit te tin picioarele-caci o sa iti para rau mai apoi

| Kукладождя a răspuns:

Fugi de el cit te tin picioarele-si da :gaseste persoana care intr-adevar de iubeste, nu te injosi in fata la asa baiat fara simtire

| Dixiy a răspuns:

Daca te respecti, desparte-te de el. Nimeni nu are dreptul sa se comporte asa cu o persoana, iar tu, oricat ai tine la el, nu esti nevoita sa accepti un astfel de tratament. Poti intreba mai multe, lasand comment-uri aici: http://ditoatisinika.blogspot.com/

| PinkiBlue04 a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa ramai cu el daca iti face toate chestiile ale si mai ales dupa ce ti-a zis ca nu te iubeste. Daca decizi ca ramai in continuare cu el ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui sa nu te mai loveasca si sa nu te mai muste si poate asa o sa va rezolvati problemele. Si ca fata iti spun ca nu merita sa te culci cu el pentru ca mai tarziu vei regreta.:*Acum tu decizi daca mai vrei sa ramai cu el.