| Miruncik a întrebat:

Buna,, am un prieten vb cu el de vreo 10 zile de vreo 2 zile nu mai vb nu stiu ce sa-i spun el ea spus prietenei mele ca sunt prea tacuta si nu are ce vb cu minecesa fac

Răspuns Câştigător
| Laviutzza a răspuns:

Buna! Pai in primul rand...mai zic de noi, ca suntem dificile.Dar pe ei cine sa-i mai inteleaga. Oricum, vorbeste cu el si spune-i ca tu esti mai timida si nu gasesti subiecte de discutat.Nu e musai sa incepi tu cand vorbiti.Spune-i si el sa faca acest lucru ca doar nu numai tu esti in discutie. Daca nu poti vorbi cu el, roag-o pe prietena ta si ei sigur ii va spune. Sper ca te-am putut ajuta:*:*:*

2 răspunsuri:
| nicoleee30 a răspuns:

Pai incearca sa gasiti un subiect de interes comun ...sauu dakaa nu mai bine spune-i sa iti povesteasca despre el : ce culori ii plac,ce filme, ce jocuri, ce hobby-uri are smug si daca pasiunea lui ii footballu sau basketul sau tennisul sau c sport ii place sau il practica cere-i sa iti vorbeasca despre acest sport. daca ii greu de practicat...care sunt jukatorii celebri favoritismug ii va placea:*

| Miruncik explică:

Da dar deacum nu mai vorbesc cu el deloc deoarece utlina data i-am scris eu si nu vreau sa fac earasi lucu asta