Salut,
In momentul in care conectezi telefonul la calculator, pe telefon va trebui sa glisezi de sus in jos in ecranul principal al acestuia pentru a accesa sectiunea de notificari. Aici vei fi intrebat cum anume sa conectezi telefonul la calculator si va trebui sa alegi "USB Mass Storage Device" pentru a vedea telefonul ca spatiu de stocare. Daca situatia persista, iti recomand sa verifici daca telefonul este detectat pe un alt calculator.
Cu prietenie,
Orange Helper
Prima data cand am luat telefonul nou a mers sa-l conectez la pc si a doua oare, dar a treia oara nu prea a fost cu noroc. Si am facut cum ai spus tu. Cred ca e o problema cu pc-ul. Multumesc, oricum.
Si eu am patit exact la fel, dar cu modelul de telefon Orange Hiro. Am conectat prima data un Orange Hiro, si, mi-a aparut in"My computer"folder-ul cardului si/ sau al memoriei telefonului, si apare oricand il conectez. Apoi, dupa ce am conectat la calculator un alt telefon, tot Orange Hiro, nu l-a mai detectat. Dar, pe cel pe care l-am conectat prima data, il detecteaza oricand. Ai mai conectat, inainte sa conectezi Orange Zali, un alt model de telefon? Pana acum ai reusit vreodata sa faci sa iti apara folder-ele cardului si a memoriei telefonului cand ai conectat cablul de date la Orange Zali?
Nu am conectat niciun telefon in afara de Orange Zali si da pana acum apareau folderele.