| cyufulyky a întrebat:

am un telefon sonyericson k810i si pe inauntru si pe baterie scrie made in china... e chair asa de rau adica ce nu merge daca e fabricat in china ce se strik la el sau ce au telefoanele in general fabrikte acolo?

5 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

N-are mai nimic, toate SE-urile sunt fabricate in China. Doar in CHina, fiecare regiune produce (are fabrici) pentru diferite destinatii. Adica produsele care vin in Romania nu sunt la fel de bune ca cele care ajung in SUA, fiind fabricate in regiuni diferite.
Deci telefonul nu are nimic...

| Alinaga a răspuns:

Marfa din china este mai ieftina dar in rest e la fel de buna u are absolut nimic telefonul tau doar in mentalitatea romanilor e o problema atat tot

| lucicx a răspuns:

Eu am avut un motorola made in china care m-a tinut 3 ani. Si s-a stricat pentru ca nu am avut grija de el (adica a fost ceva aproape voit). prin urmare nu prea conteaza tara in care e fabricat atat timp cat stii cum sa il pastrezi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...sa stii ca sunt multe chestii made in china care de fapt nu sunt fabrikate acolo ci doar ansamblate acolo pentru ca cica e mai ieftn. dar stii e perceptia asta a romanilor:eeee... daca e made in chin e aiurea si o sa ma tina putin-->pentru ca chinezii fabrik multe porkarii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Made in china sunt telefoane indode