anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Am unghiile mici si uratele..nu chiar uratelehappy
as vrea sa le fac cu o oja care nu nu iese tare in evidenta dar sa se vada ca am unghii ingrijite.
Vreo idee?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,sa stii ca nici eu nu ma pot lauda la capitolul manichiura.Niciodata nu am avut unghiile mari,asta pentru ca nu am putut sa mi le las mari, mi se exfoliau imediat iar acum mi se par demodatehappy.In primul rand da-le o forma cu pila, iar apoi, ca sa nu iasa foarte mult in evidenta si sa para ingrijite, da-le cu lacwinkingEventual iti poti face cate o bulinuta cu ce culoare vrei[tu alegi].Bye!

3 răspunsuri:
| MsBeatrice a răspuns:

Buna si eu am unghiile mai mici de exemplu acum sunt facuta cu un lac de unghii si chiar da bine! Fa-te cu lac sau cu laptisor. Sper ca te-am ajutat.Si sa numai zici ca unghiile tale sunt urate ca nu sunt, sunt doar micute! Fundita?

| yumary a răspuns:

Buna.
Incearca sa le dai o forma daca poti da putin cu pila pe ele si cam atat.
Poti sa le dai cu oja alba si sa faci niste buline roze sau rosii.
Succes!

| JustMusic a răspuns:

Incearca sa le pisesti sa le dai o forma dupa care aplica un lac transparent indiferent cu ce culoare iti faci unghiile. poti incerca un roz pal, bej maro. Poti incerca un alb sidefat {mie sincer nu imi place cum arata}. Poti sa dai cu un lac transparent si sa pui stikere sau sa faci tu o floricica cateva punctulete.