| Ioana190 a întrebat:

Buna, am varsta de 14 ani si vad unele fete de 9/10/10 ani care au iubiti. Eu avand 14 ani, inca nu am iubit, ma simt prost.

Si da, am CRUSH, dar simt ca si el ma place, dar nu stiu cum sa ii spun asta, mi-e frica sa imi pierd prietenia cu el, suntem prieteni de la gradii happy

Nu stiu, as putea sa il fac sa ma placa mai mult? Si daca da, cum? Am BFF si si simt ca o place si pe ea...

Si mda, NU doresc eu sa am iubit pentru a intretine relatii sexuale cu el. ( Nu am eu nevoie de asta la aceasta varsta... )

Nu stiu ce sa fac, chiar este dragut si eu sunt draguta, adica, nu sunt vreo uratanie big grin. Puteti sa ma ajutati?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E foarte bine ca n-ai avut iubit pana acum. Nu te grabi, cu cat e mai tarziu cu atat e mai special momentul cand iti vei gasi.

| RAY a răspuns:

Pe bune la 10 ani au iubit? ai tot timp man

| Kiwibibilă a răspuns:

Hai ca exagerezi cu fetele tale de 9 ani care au iubiti.

| Ioana190 explică (pentru Kiwibibilă):

Nu, seriors. Chiar au iubiti.

| Kiwibibilă a răspuns (pentru Ioana190):

Eiii au... Astea sunt copilarii.

| Ann0nimus a răspuns:

Hei, chiar nu trebuie sa te simti prost, adica nu esti singura fata de 14 ani care nu are iubit.

Incearca sa ii arati ca il placi prin limbajul corpului (poti sa cauti pe internet). Orice ai face SA NU II SPUI CA IL PLACI, s-ar putea sa se sperie. Sper ca te-am ajutat! Bafta!