Trăiește-ți viața cât o mai ai și fă-o cât mai frumoasă; bucură-te de ea. și oricum, dacă aș crede toată chestia asta, ce aș rezolva? nimic. n-am cum să opresc natura...
și, ce-mi sunt cei aproape 2 ani care se spune că-i mai avem de trăit sau o viață întreagă? oricum murim... asta e.
deci, mai bine vezi-ți de viață și nu pleca urechea la toate astea. te vei chinui singură, fără rost.
D.
Nu crede ce spune toata lumea. Roagate la Dumnezeu pentru ca el e singurul pe care trebuie sa-l asculti nu Realitatea TV.
Ce-i cu toate prostiile astea? Ei nu sunt Dumnezeu, numai El stie cand este sfarsitul. Totul s-a intamplat cu un motiv. E adevarat ca o sa fie candva sfarsitul lumii, dar nimeni nu stie cand, si nu cred ca e cazul sa facem pe desteptii.
Paii... nu stiu. sincer
oricum sfarsitul lumii poate sa vina si azi, si maine, si in orice zi. degeaba is porcariile astea la tv cum ca ar veni sfarsitul lumii
Nu e cazul să ne îngrijorăm fiindcă Dumnezeu decide când şi cum ne ia. Ăştia de la Tv nu mai ştiu cum să sperie lumea. Sunt multe conspiraţii în ceea ce priveşte "apocalipsa". Aşa că să stăm chill..
Eu nu cred ca va veni sfrasitul lumii pentru ca tot ce spun ei sunt de la niste pergamente gasite la un templu Maias si Maiasii nu ar fi putut descoperi cand va veni spritul lumii a fost cu totul o alta treaba ei au facut un calendar dor pe 2012 ani si de aia au spus ca in 2012 va veni sfarsitul lumii si nu va speriati pentru ca meritam sa vina ca ne-am facut si noi rai.
Mai Orkroc nu am aceeasi parere.prima oara a inceput cu sfarsitul lumi din cauza vremi cum ca vara nu e vara iarna nu e iarna si tot asa...a fost in2011 iarna primavara primavara si tot asa...ei pai daca au vazut ca nu e chestiia asta cei ce au publicat chestia cu sfarsitul lumi au gasit alte tampenii, ei o iau pe ghicit asa sa spunem ca e sfarsitul lumi parerea mea este sa traiesc viata ccat mai este si sa imi duc visele pana la capat, dct sa ma bag dupa sifonier ca vine sfarsitul lumi vine vine din fata lui Dumnezeu nai unde sa pleci
anonim_4396 întreabă:
Unforgetit întreabă: