| Live.Laugh.Love a întrebat:

am vazut ieri pe hi5, un profil cu 26 de vizualizari, azi are 74 de vizualizari :o:o:o cum e posibil? are doar 34 de prieteni, nu i-au vizitat toti in aceiasi zi hi5. cum e posibil? se poat modifica de undeva vizualizarile? daca da cum? [ la scoala vorbeau 2 fete ca si-au schimbat vizualizarile de la nu stiu cat la 253 sau ceva de genu' ] p. s: era acelasi hi5! jur il am in top
e privat hi5, deoarece am 2 hi5: am incercat sa vad hi5 ei ( de pe un hi5 al meu de acre nu stie nimeni ) si este privat, am facut asta ieri
nu are o poza prea frumoasa la avatar, era una cu Taylor Momsen happy
funda

Răspuns Câştigător
| αndï a răspuns:

Ai sindromu ala sa te bagi in laptele altora? laughing
pai normal ca e posibil. da de 20 de ori mass in lista pana intra toti pe hi5'u ei. simplu
2 ) isi face mai multe conturi
3 ) nu era browserul tau cumva de vina?
4 ) merge cu Cheatengine 5. 4 sa editezi cate prostii vrei tu la hi5 sunt slabi rau laughing

3 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Chiar conteaza asa mult numarul asta? Castiga cineva ceva? Esti mai apreciat in gastile alea cool din scoala? Chiar nu inteleg ce atata tam-tam cu hi5-u asta, e o intrecere pe undeva?

| Live.Laugh.Love explică:

De curioziatate ca tipau sa auda toata scoala straight face

| MajorAsshole a răspuns:

Probleme, probleme... De ce oare conteaza cantitatea? Ia gandeste-te bine la asta si apoi poate renunti la intrebare...