Asta este o intrebare buna... nu stiu cum sa visezi din nou visul iar intrebarea ta ma induce in eroare. Este cam greu de crezut ca ai retinut un vis de atat de mult timp; daca ar fi fost un cosmar atunci ar fi mai usor de crezut dar asa nu stiu poate ii pusa la misto intrebarea s-au ai omis o parte a intamplari si trecand la intrebarea principala unele visuri chiar au semnificatie dar asta nu prea cred sa aiba si iti zic si de ce nu are: daca l-ai visat un de un an eu nu cred ca nu ai mai fost la scoala aia si de asemenea nu cred ca s-a intamplat ceva asa ca fi fara grij.
Te-ai uitat prea mutl la twilight si ai fost prea fascinanta de el incat ti-ai creeat propriul tau vis.
Nu, ca atunci cand am visat, nu vazusem decat o data filmul. Si nu ii dadeam asa mare importanta, adica nu eram inca fana. Visul m-a schimbat si am inceput sa fiu o fana Twilight.
Ba da inca sunt la scoala aia...in ultimul an...e posibil sa se intample cava anul asta?
Deci chiar l-am visat de vreun an...l-am tinut minte in primul rand pentru ca am notat tot ce imi aminteam in jurnal si mi-am tot adus aminte de el.
Da exact, cum zice intr-un raspuns mai jos, esti obsedata de personajul din film, si subconstientul tau, a creeat o imagine a persoanei iubite de tine