| Diana_8956 a întrebat:

Am vorbit cu un baiat asta-vara pe mess si dupa am vorbit la tel cca 1 luna jumate dupa ne-am certat pentru ca eu am pus relatia cu altcineva pe fb chiar daca era la vrajeala, Acum e cu mine in scoala si ne vedem in fiecare zi dar la scoala "Buna"sau"Ce Faci?"nimic altceva insa pe mess imi zice chiar si ca ma iubeste deci nu stiu ce sa fac pentru ca m-am atasat de el sh cred ca incep si sa tin la el

2 răspunsuri:
| MarkusRay a răspuns:

Nu te mai retine, dragostea e libera ( doar sa nu exagerezi laughing ). Si din cate inteleg aici, cred si lui ii e rusine sa recunoasca fata in fata.

(Cu certurile, negarile si minciunile nu rezolvi nimic.)

CURAJ!

| HeartBreaken a răspuns:

Pff... si eu am avut o problema in genul. Pe mess imi spunea ca ii este dor de mine, ca ma iubeste, ca ii lipseste parfumul meu iar cand ajungeam sa ne vedem la scoala ( sau pe afara doar daca eram cu prietenele mele ma mai saruta si ma mai alinta, daca veneau prietenii lui stii cum sa rea de langa mine? Ca ars! ) parca nici nu ma cunostea! Abia daca imi spunea "salut!". I-am spus in fata si apoi s-a potolit o perioada dar la un moment dat i-am spus ca vreau sa ne despartim iar el a spus ceva gen: " Bine! Daca vrei sa dai cu piciorul la tot, e ok! Ma doare - n **** de faptul ca nu mai sunt cu tine!"