Nu inteleg de ce te-ai bagat in asa ceva! Dar tu crezi ca acest barbat la cei 31 de ani ai lui nu are pe nimeni? Si chiar crezi ca nu si-a dat seama cand i-ai dat webul ca nu ai 33 de ani? Te-ai gandit ca poate el e cine stie ce psihopat sau pedofil? Este bine ca i-ai dat date false despre tine si nu i-ai dezvaluit adevarata identitate, dar cred ca ar fi cazul sa pui stop oricarei discutii cu acest barbat care isi pierde vreme pe chaturi si pe mess.Este clar ca omul are probleme. Eu zic sa nu mai continui nicio discutie cu el si sa nu mai vorbesti cu necunoscuti pe net pentru ca nu stii peste cine dai.
La 15 ani esti foarte copilaroasa... dc nu iti traiesti viata si ne povestesti despre lucruri din viata reala? astea sunt niste porcarii nu alceva.
Chiar creyi ca are 31 ani? prostii... spune-i ca ai 15 ani si gata si veti rupe legatura in citeva secunde
... Daca incepe sa bata capul de ce l-ai mintil blocheayal si gata.
Pai sfatul meu este sa scapi cat mai repede de el.
Spune-i adevarul si daca mai continua sa vb cu tine da-i ignore si scoate-l de la prietenii de pe imvu si dai Block.
Asa e cel mai bine.
Sper sa te descurci.
Sa imi spui cum a mers
Bafta
Pei sincer sa fiu dracoaicele de 15 ani in ziua de azi isi fac gagii de 32 ( cunosc p cineva personal) asa ca voi ganditi, ehh imi fac eu gagiu de 17 ani cu doi ani mai mare mmm prea mic mai bine imi fac unu de 100 d ani ca ala are bani masina imi ia haine asa ca nu t mai plange pe aici si
Pai,parerea mea este:Mai intai spune-i adevarul si dupa rupe orice relatie cu el doare ce are 31 de ani iar tu 15 la varsta asta esti inca o fetita micuta si nu cred ca poti sa iti dai seama daca e un nebun sau un psihopat nebun sau un pedofil sau un nemernic!
Eu nu te judec ca tu joci imvu sau ca vorbesti sau ai vorbit cu el insa cand ia-i dat web nu crezi ca a vazut ca tu esti o fetita de 15 anisori?
Adica el nu ar trebui la varsta asta sa aiba copii sau nevasta sau macar iubita?
Cel mai bine renunta si nu mai vorbi cu el nu poti stii la ce se gandeste el dar bine daca tu il iubesti nu stiu faci ce vrei eu doar ti-am dat un mic sfat!
Succes, bafta si tot ce iti trebuie ca sa ii spui adevarul!