anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am vrut sa ma sinucid. si nu pot scapa de trauma. in fiecare zi ma apasa o tristete. de a ma sinucide din nou.doresc doar niste sfaturi. am incercat sa intru pe net. pe doctori. dar nu mi-a raspuns nimeni. la scoala nu ma pot duce. ar trebui sa stau o ora dupa scoala. si nu vreau sa afle mama m-ar crede nebuna. ea fiind mai in varsta. m-o facut la batranete la 41 va rog ajutati-ma nu mai pot trai cu tristetea asta.straight face. sunt un om normal dar in inima mea este altcevastraight face. ajutati-ma sa scap de aceasta trauma. care ma face din zi in zi sa ma gandesc iar la sinucidere.

Răspuns Câştigător
| CEA a răspuns:

Si nu inteleg de ce sa te sinucizi cand viata e asa frumoasa.Asteapta sa intalnesti dragostea si vei avea conceptii schimbate. Daca mori sufletul se pierde corpul minunat de care esti mandra se va duce intr-o groapa mancat de viermi.De ce sa mori? Unde ajungi dupa moarte? Daca e adevarata povestea cu raiul si iadul vei ajunge exact in iad, pentru ca te-ai sinucis.Ai grija de tinekiss

7 răspunsuri:
| romanyta a răspuns:

Cred ca ar trebui sa comunici mai des cu prietenii! Saci faci un prieten!

| Sellena_4766 a răspuns:

Acum,să fim onești,viața nu e atât de roz! Ei bine,poate ai o perioadă mai grea și de aceea sufletul tău este pierdut. Gândește altfel! Ești o fată mare,ambițioasă pe care nu o poate distruge o afurisită de tristețe! Adică,nu ai vreau tu să fii câștigătoarea? Sinuciderea nu îți salvează sufletul! Doctorii(nu vreau să îi defăimez)dar nu sunt potriviți ca să vorbească despre viața ta,nimeni nu e în măsură să o facă.În întrebare nu ai specificat de unde această tristețe, dar, oricum poate ai avut o problemă și acum s-au adunat.Viața e și așa scurtă,de ce ai vrea să o scurtezi și mai mult?! Gândește-te că poți să treci peste asta,iubește viața așa,nebună, cum e ea! Nu lăsa ca tristețea să îți ia viața. Spune-ți în fiecare dimineață,, Azi va fi bine.Trebuie să fie bine!''.

| georgiana112 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti un iubit, prieten, sau ce vrei, si sigur o sa iti inveseleasca zilele, si iesi cat poti pe afara cu prietenii, ca sa nu te gandesti la sinucidere.

| R0CA19 a răspuns:

Eu o sa iti vorbesc din proprie experienta: daca ai incercat sa te sinucizi probabil esti in depresie. Daca vrei sa treci peste intamplare in primul rand nu te mai gandi la asta si daca tot iti vine in minte fa ceva care sa te tina ocupata.
Si nu te duce pe la psihologi ca nu te ajuta nici pe naibastraight face
Vorbeste cu cei/cel mai bun/i prieten/i. Ei te inteleg si te accepta. Trebuie sa fie cineva care sa nu te critice. Cu timpul o sa treci peste asta... dar chestia e ca daca te obisnuiesti cu ideea asta o sa mai incerci si a2a oara...
In fine, vezi tu ce facihappy.
PS: nu tine toate gandurile in tinewinking.

| CristinaCr3 a răspuns (pentru R0CA19):

Multumesc de raspuns:*!happy

| R0CA19 a răspuns (pentru CristinaCr3):

Cu placerehappy.

| CristinaCr3 a răspuns:

Parintiistraight face. m`ai multestraight face