TE place incearca sa-i arati si tu asta pupal pe obraz cand stati ia-i mana dar nu sa va tineti de mana doar i-o ies pur si simplu si cand o sa fiti doar voi doi intreaba-l daca simte ceva pentru tine mai mult decat o simpla prietenie funda?
Ce dragut! Eu sunt de parere ca baiatul sigur te place dar cel mai bine e sa il intrebi personal. Daca iti este prea rusine incearca sa il intrbi mai subtil... adica glumiti vorbiti si dupa in intrebi daca te place... incearca sa nu te pierzi in preajma lui. Dar din cate am citit eu chiar cred ca te place
Pai,il placi si tu? Daca da, spune-i, nu ai nimic de pierdut! Daca nu iti place, spune-i-o si pe asta Nu trebuie sa iti fie frica! Trebuie sa ii spui ce-a ce simti, iar el va intelege. Sper ca te-am ajutat!
Eu zic ca baiatul chiar te place, incearca sa te duci cu el intr-un loc retras unde nu va vede nimceni si il intrebi, daca nu raspunde ii spui ca tu il placi si vrei sa stii daca si el simte la fel sau uneori cel mai bun mod pentru a afla este un sarut. Sper ca te-am ajutat.
Eu zic ca baiatul chiar te place si ar trebui sa il i-ei si sa va duceti intr-un loc mai retras si atunci sa il intrebi, daca nu raspunde ii spui ca tu il placi si vrei sa afli daca si eu te place.Cateodata cel mai bun mod de a afla este un sarut. Sper ca te-am ajutat
Ce dragut! Dupa parerea mea te place. Daca totusi ai indoieli intreaba-l. Nu iti fie frica! Aceste gesturi subtile iti demonstreaza ca te place. Fii tu insati si prinde curaj sa il intrebi cand sunteti doar voi doi.
Ce dragut! In primul rand nu cred ca ar trebui sa ai indoieli. Eu cred ca te place. Prin acele gesturi subtile chiar iti demonstreaza ca te place. Tu trebuie sa ai curaj si sa mergi la el ca sa vorbiti. Spune-i ce simti si sunt sigura ca el simte la fel.
anonim_4396 întreabă: