| roxyana03 a întrebat:

Buna
Amn si eu o problema
Dau funda si vot cine ma ajuta
Sambata am intrat intr'o relatie cu un baiat el este prieten foarte bun cu fratii mei il cunosteam de mult pe baiat de cand eram mica, el lucreaza la un bar acum, si am fost pe acoloo si uite ca am intrat intr'o relatie cu elsad. ei el mi-a zis ieri ca: "vrea sa luam o pauza, cand s-a combinat cu mine a inceput dintr'o prostie si acum ii plac fooarte mult si nu vrea sa ma dezamageasca ca el este un baiat mai rebel etc etc, si vrea sa il las o saptamana sa iisi puna in ordine gandurile etc etcsad am sat cu el foarte putin 5zile...dar in 5zile e primul baiat care imi este foarte greu fara elsad, mi'e dor de el;, foarte dor.eu nu i-am zis decat "ca imi va fi greu fara el pentru ca ma obisnuit cu el,si ca il las sa se gandeasca,lom pauza si vorbim dupa." nu am mai iesit in calea lui deloc, nu mai trec pe langa barul lui, o iau pe partea cealalantasad.azi i-am trimis acum seara un mesaj cu "cf? pup" atat si nu mi; a raspunssadnici inainte nu raspundea. raspundea dar greu aseara dupa cea ne'am desp i-am zis "Noapte buna" si mi-a trimis inapoi mesaj "Noapte buna scumpo.t puup"
Nu stiu ce sa-i zic sau sal mai caut
Ajutati-ma voi va rooog
IMI CER SCZ PT SCRIS NU IMI MERGE TASTATURA
Va puupp

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Il lasi sa se gandeasca daca dupa aceea spune ca nu vrea sa fie cu tine inseamna ca nu te iubeste.
daca tii cu adevarat la o persoana incerci sa te schimbi, sa ii arati ca o iubesti, sa lupti pentru ea etc. nu o lasi pe motiv ca "sunt rebel si nu o sa rezist sa nu ma duc la altele" mai pe direct asa.
dar nu il mai cauta. sa faca el asta tongue

| neutrino a răspuns:

Daca dupa aceste zile va fi liber, ceea ce nu cred, tu vei urma. Daca nu, vei fi si tu.

| Pepsha a răspuns:

Daca te iubeste te cauta el. Asteapta putin, lasa-l sa se gandesca ce vrea sa faca. Eu sper sa va impacati! >big grin

| Bombonik52 a răspuns:

Sincer nu vreau sa te dezamagesc dar aceasta pauza inseamna de fapt despartire.A incercat sa te lase sa-ti dai seama singura ca nu vrea sa mai continuati, nu a avut curaj sa-ti zica in fata.Stiu ca in acest moment iti este greu dar vei trece peste si in putin timp te vei amuza aducanduti aminte de aceasta situatie. Te pup si iti doresc sa treci cu bine peste si cat mai repede....Nu uita viata e scurta nu avem timp de suspine!