| chase a întrebat:

An 20 de ani, si desi sunt frumoasa, nu am defecte prea mari, ma consider un om normal, nu prea am deloc "lipici" la baieti.

Chiar nu stiu ce sa mai cred.Nu inteleg.Am avut priteni pana acum care chiar mau iubit mult, insa doar ei, cand vine vorba sa flirtez cu alti baieti, sau asa doar de socializarea, cu baietii din grup, cu prietenii, ma cam tin la distanta ( cand vine vorba de flirt), ca doar amici am destui (baieti).

Nu prea inteleg ce se intampla, rar este cate un baiat care "se da "la mine.Si spun inca o data, nu sunt urata.Sunt chiar draguta, inaltuta, slabuta( nu schiloada), bruneta cu parul lung, desteapta.etc.straight face un sfat ceva? un ajutor?

p. s. funda

Răspuns Câştigător
| ionutalex a răspuns:

Flirteaza,si se va flirta cu tine!
iesi si tu mai mult cu grupul tau...ori fa-ti si alti prieteni!
ofera complimente...persoanelor ce iti plac(arata-le ca te intereseaza)ca poate i-ai obisnuit cu prea multa indiferentatongue
nah...bafta multahappy

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o gandire foarte imatura pentru o fata de 20 de ani (de limbaj nu mai spun).De fapt intrebarea ta este : de ce nu "se dau" baietii la mine,atata timp cat sunt frumoasa? Ei bine,afla ca nu asta conteaza cel mai mult. Spui tu ca esti desteapta, frumoasa, dar asta poate spune oricine. Sfatul meu e sa cobori din acea lume a ta in care te crezi "un om normal" si sa revii in cea a noastra.