| marina11 a întrebat:

Andra e o prietena de`a mea si Madalin baiatul de care imi place. Ieri ei isi trimiteau mesaje in ora. si eu mi-am dat seama si eram ff nervoasa. ei au incercat sa ma impace. ma rog ...nu prea a mers
Mai inainte cu cateva minute andra m`a sunat si mi-a zis ca madalin i`a trimis un mesaj si ea mi l-a trimis : Stii ce simt eu pentru tine? iubire dragoste. langa tine ma simt ca o floare care infloreste ...eu sincer te ubesc... CE SA FAC? crying
ACuma vb cu un coleg caruia i`a spus aseara ca tine mult la mine. ce sa fac? pe cine sa cred?

6 răspunsuri:
| raresica a răspuns:

De ce ai impresia ca cineva de pe planeta asta ar sti? Crezi ca lumea are puteri paranormale? De unde naiba sa stie cineva cine are dreptate dintr-o descriere foarte prost spusa... Daca mi-ai fi descris in 800-900 de cuvinte personalitatile celor 2. poate poate. Nu glumesc nici macar atunci.

| marina11 explică (pentru raresica):

Chiar nu ma intelegi ...eu ceream doar sfaturi nu mai mult ...si nu de la tine

| 3TeoDora3 a răspuns:

Hey marina! nu te panica poate baiatului respectiv nu ii place de tine! si daca e cu prietena ta ar trebui sa intelegi ca o prietena buna ce esti astfel vei avea numai de castigat! si poate baiatul respectiv tine la tie ca o sora u ca la o iubita sau ceva in genul asta.asa ca nu te panica si mai bine esti prietena cu el decat nimic straight face fundita?

| marina11 explică (pentru 3TeoDora3):

Teodora...el zice ca ma place ca pe o iubita ...nu ca pe o sora si andra zice ca nu ar putea fi vreodata cu el

| 3TeoDora3 a răspuns (pentru marina11):

Pretentios baiatul asta. daca te iubeste intr-adevar poti sa vorbesti cu el si sa deschizi oarecum subiectul de...ti-ar placea sa fii cu mine? dar sa i-l faci pe el sa o spunahee hee

| marina11 explică (pentru 3TeoDora3):

laughing.am aflat ca era o minciuna laughing