| CrudutzZa a întrebat:

anul acesta am intrat la un liceu nou, si este in clasa 11 un baiat foarte dragut si de cind l-am vazut am zis ca asta e baiatul meu, a fost o dragoste la prima vedere, nu pot fara el, vreau la e, stiu e ciudat, dar ma simt cunoscuta cu el. El nici nu stie ca eu il plac, nici nu vorbim, el nici nu ma cunoaste. Se uita la mine si il oberv, azi s-a bagat in vorba cu mine, dar eu am inceputo, insa colegele lui mi-au zis ca are un caracter frt aiurea, eu insa nu cred, vreau eu singura sa ma conving, mi-au mai zis ca fetele care ii zic lui ca il plac, el le zice ca nu sunt pe gustul lor.Ce sa fac dati-mi un sfat va rog mult

3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Ceea ce simti tu este o atractie fizica foarte puternica. Incearca sa vorbesti mai mult cu el sa porti discutii. Este posibil sa iti dai seama cu timpul ca nu este pe gustul tau pentru ca nu aveti nimic in comun sau pentru ca el are niste pareri complet diferite de ale tale. Inainte sa te grabesti, mai bine incearca sa il cunosti.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Cunoaşte-l CAP / COADĂ, după îţi faci o părere. Cerei id-ul de mess sau numărul de telefon, bagă-te în vorbă cu el, simplu.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : fma.indungi

| ralucutza2323 a răspuns:

Eu zic sa nu te iei dupa colegele lui poat sunt doar invidioase ca ele nu pot fi cu el.cum ai inceput tu discutia odata poti sa mai incepi inca o data si inca o data pana il cunosti cum trebuie si te aproii de el si mai departe depinde de voi ce veti face.Succes!