| MoNsTeR a întrebat:

anul acesta termin cls a 8-a si stiti ca se fac albumele alea in care pui o poza si scrii o dedicatie pentru colegi.si n-am idee ce sa scriu la totistraight face...imi puteti da pls ceva variante.nu stiu.de ex ceva versuri daca stiti(potrivite cat de cat.big grin). sau ceva orice ca nu stiu ce naiba sa scriu atata.ca asa leas scrie la tati succes in continuare palaughing

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai faza cu versurile e cam fumata si seaca. ai putea scrie la fiecare pe scurt o amintire, o situatie prin care ati trecut impreuna, ceva ce va leaga. daca ai si colegi cu care nu prea ai avut multa treaba, poti sa scrii tot asa, pe scurt, ca am inteles ca nu vrei sa depui efort laughing, lucrul pentru care ii apreciezi, ceva legat de ei pentru care nu ii vei uita niciodata happy. chestiile astea, sincere si subiective prind mai bine happy.

| MoNsTeR explică:

Pai ar fi ceva das prostiilaughing. la una as scrie imi aduc aminte cand ai venit cu sarmale la scoalalaughing. la alta imi aduc aminte cum ai plans cand ai luat nota 8laughing. la altu imi aduc aminte cand era sa iei amenda pentru fumatlaughing. pentru altu imi amintesc cand miai gaurit pantalonii cu pixulaughing etc... iar cu unii nu prea am avut treaba ks km fitzosi sau retrasistraight face.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ideea ta, s3by, e foarte buna happy. pe mine m-ar binedispune sa primesc un astfel de album sau cum vrei tu sa-l numesti happy.winking