Nimic nu e greu, daca iti place ceea ce faci.
Daca vrei sa devii doctor, mergi la stiinte ale naturii.(Intr-adevar e un profil destul de greu)
Daca iti place mai mult romana, limbile straine mergi la filologie.
Daca te pricepi la mate, informatica, fizica mergi la mate-info. (e un profil greu, din punctul meu de vedere cel mai solicitant)
Daca iti place geografia, istoria, limbile straine mergi la stiinte sociale.(Din punctul meu de vedere acest profil ofera cele mai multe optiuni dupa terminarea liceului, caci e o combinatie dintre profilul real si profilul uman)
Incearca mai bine la filo eu sunt a 10 acum si sincer nu am treaba decat na putin mai greu la materile de baza germana/franceza si engleza:* acum tu faci ce vrei. De la acest profil ai mai multe advantaje cand termini 12 clase ai mai multe optiuni decat la celelalte profile:*
Un profil bun este economie/turism, protectia mediului, tie ce ti-ar place sa faci asta este importan sa iti placa tie sa simti nevoia de a invata
Du-te undeva unde-ti place. Daca vrei sa mergi la stiintele naturii trebuie sa-ti placa fizica, biologia, chimia. Greu e pentru cei care nu invata. Daca-ti place romana, istoria si limbile latine iti recomand filologia. Tu alegi.
Daca iti place chimia si biologia nu e greu.Eu as zice sa mergi la ceva pe filologie sau stiinte sociale(logica, filozofie, psihologie, istorie) sau un liceu cu turism...contabilitate sau mate-info daca iti place matematica