Buna,
Eu sunt intr-a 11-a, pe profil de chimie. Asadar, imi place. La inceput poate fi grea, pentru ca sunt multe date, dar e si frumoasa. Da, ai de invatat, dar nu tot tabelul, doar 7 coloane. Si veti lucra cu substante daca aveti un laborator bine dotat. Mie practica mi se pare cea mai frumoasa parte. Nu trebuie sa iti fie frica de o materie noua. Daca inveti, e foarte ok
Ei bine... chimia nu este grea daca o sa inveti.
Nu . Nu trebuie sa inveti tot tabelul, dar trebuie sa stii cum se scrie ( prescurtarile ) substantelor.
Daca veti avea un laborator veti lucra si cu substante, eprubete etc... funda:*
Chimia nu este grea iti zick eu sigur si nu trebuie sa inveti tot tabelul periodic pentru ca o sa il ai in fata si da o sa lucrati cu substante si eprubete dar la inceput de an pentru ca atunci o sa va axati mai mul pe substante chimice
Stai linistita Splash,nu e grea, important este sa inveti din timp, mie una mi-a placut foarte mult. Intr-adevar vei invata elementele din tabelul periodic.Acum depinde de ce profesor vei avea, eu intr-a 7-a, invatand intr-o comuna nu am lucrat cu substante/eprubete...dar daca vei avea un profesor dedicat meseriei sale probabil ca vei lucra. Imi dai funditat?:d