| Ceriik a întrebat:

Anul asta trec cls a9a si prima optiune am pus-o un liceu la care s-a intrat cu 9, 40, iar eu am avut 9, 38 si am intrat la a doua optiune. M-am dus azi la liceul unde s-a intrat cu 9, 40 si am vazut ca s-au afisat clasele. Avand in vedere ca erau 30 locuri disponibile si au intrat in acea clasa 34 elevi(cu pile banuiesc) ultimul avand media 9, 18. Vi se pare corect, adica nu intru eu cu 9, 38 si intra altii cu pile cu 9, 18?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca Romania e musuroiul spagiilor din intreaga UE asta e viata ori dadeai si tu ceva la buzunar dar daca esti om de rand procedezi cinstit iar politia daca ar face ceva ar fi in cazul care nu ar primi spaga ca si la ei le merg banii.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu,nu e deloc corect.

din pacate, in Romania, daca nu ai pile. taci si inghiti.straight face

| DeliaDaniela a răspuns:

Bineinteles ca nu! Dar ce poti sa faci... ce mai e corect in ziua de azi? straight face

| DracusorImpielitat a răspuns:

Normal ca nu. m-am saturat de pilele astea. ar trebui sa se faca ceva. dc nu te duci la politie? eu as face asta.

| TheDaffodil a răspuns:

Poate cei cu media mai mica au intrat pe locurile pentru rromi. happy

| OpenYourEyes a răspuns:

Ce mai e corect in ziua de azi? Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator.

| Andre_7309 a răspuns:

Este corect, deoarece se ia in functie de optiuni... Daca tu ai avut prima optiune si nu ai reusit, el/ea probabil avea a doua optiune.

| EuNuTu a răspuns:

Repartizarea e computerizata, probabil ai trecut gresit sau nu te-ai uitat corect la liste.

| thebuterfly a răspuns:

Ce sa mai, traim intr-o tara de rahat si asta ne intristeaza tot timpul.