| Kairaa a întrebat:

Anul viitor plec la liceu, vreau să plec cu prietena mea cea mai bună, doar ca ma frământa gândul asta ca nu o sa fiu in aceeași clasă, ne dăm la același profil. Ne ducem să facem dosarele amândouă in aceeași zi, si noi învățam la fel. Doar ca eu mă tem dacă nu voi fi cu ea în clasă. Voi ce credeti o sa fiu cu ea in clasa? Și presupun ca ea o sa fie in alta clasa, eu o sa pot sa ma transfer cu ea? Și încă o întrebare cum să mă împrietenesc repede, să fac o impresie buna noilor colegi? În prima zi când intru in clasă ce să spun (sunt foarte timida)

1 răspuns:
| UnAnonimPeNumeDarius a răspuns:

Eu sunt la liceu in al doilea an si stiu ca e greu la inceput, eu nu cunosteam pe nimeni de la mine din clasa. Dar in prima zi chiar la festivitate unde ne-au aranjat pe clase mi-am facut un prieten doar facand cunostinta cu el si schimband 2 vorbe. Am stat in acceasi banca o perioada dupa am inceput sa ma inteleg mai bine cu inca un coleg si acum stam toti trei in aceeasi banca. In cazul tau eu zic ca ar fi bine sa incerci sa socializezi si sa vorbesti cu noi tai colegi la inceput si nu fii speriata ca toti o sa aiba emotii in prima zi de liceu si nu o sa fie doar cu ochii pe tine sa vada ce spui si cum te comporti. Bafta si sper ca te-am ajutat.