Păi da aş ierta-o numai că no aş încerca să caut o soluţie şi în primul rând să lămuresc problemele referitoare la acuzele aduse mie şi în timp totul se va rezolva. Urât gest o făcut tatăl tău.Nu s-o gândidt că prin bătaie şi agresivitate nu va rezolva nimic?
da înr-adevăr ai greşit că ai minţit şi asta te va coata un pic că ai înşelat încredera părinţilor tăidar dacă vei avea o conduită buna în viitor şi vie reuşi să le recâştigi încredera atunci va fi totul bine, chai dacă nu îţi va fi uşor şi vei avea inpresia că te lupţi cu morile de vânt sunt aproape sigur că vei reuşi. Iar de relaţia cu el depinde de el, dacă te iubeşte sincer atunci te va ierta şi chiar dacă acum nu mai vrea să audă de tine şi familia ta mai în colo poate va încerca să o ia de la capăt, mai ales că mama lui te place şi de obicei mamele au o influenţă mai mare asupra noastră a băieţilor.Eu personal să fiu pus într-o astfel de situaţie aş căuta o soluţie de mijloc în sensul ca aş face o anchetă(un fel de ) şi aş încerca să aflu ce acuze mi se aduc şi apoi aş încerca să caut contradovezi astfel încât să dovedesc că sunt nevinovat, numai că în cazul tău că eşti minoră ar fi mai dificil mai ales că este şi o lege care te protejază şi mai mult că eu sunt major şi chestiua asta s-ar încadra la corupere de minori dar dacă tu veei inter veni(sper să nu se ajunga la aşa ceva ) atunci îl poţi scăpa. Da îi complicat
Daca te iubeste cu adevarat da app din relatiile scurte nu inveti nimic mai ales daca tu ai parasit, in fine. e treaba ta ce vrei sa faci cu viata, certuri vor mai exista cu siguranta si vb aiurea din toate partile dar o sa fie bine (Ce i mai rau acum ca esti stresata si vei ramane asa o lunga perioada de timp si spune mi daca gresesc nu varsta dintre voi e motivul certurilor sincer)sper sa fie totul bine, cel mai bine ar fi sa cauti o cale de mijloc si sa i impaci dar va fi f greu bafta
Da, vad ca nu merge ciudat, daca vrei sa vb trimite tu id tau ca mie vad ca mi au sters raspunsul astia