Eu zic ca e mult mai bine decat toate cadourile alea inutile facute de indragostiti, gen bijuterii cu numele voastre (nu il poti obliga sa poarte asa ceva) sau borcan cu 100 motive pentru care il iubesti (pe bune, cine citeste 100 biletele scoase la imprimanta de pe net?) si alte chestii din astea. Deci da, ia-i ceva pe care sa nu dai banii degeaba, sa fie ultil.
Nu are nimic, orice cadou facut din iubire e binevenit. Ambaleaza cutia frumos intr-o hartie cu inimioare, si ai rezolvat-o. Te sfatuiesc ceva totusi, sa ii iei si ceva simbolic, sa fii pregatita in caz ca are si el ceva de genul, sa nu se simta prost ca tu i-ai luat ceva mai scump. Daca va duceti in oras il iei pe cel simbolic si ii dai adidasii de ziua lui sau altă ocazie. Vezi si tu, te orientezi.
Nu are nimic, ai putea chiar sa ii iei si azi, un cadou nu trebuie facut special cu o ocazie :/
Poți să îi iei ce cadou dorești, daca își dorește mult adidașii atunci e ok, că-i cadou adidașii, nu vad care e problema, e un gest frumos.Numai bine!
Daca tu crezi ca merita, de ce nu? Nu uita sa-l intrebi cat poarta la picior.
Eu zic ca e o idee inspirata, e mai bine decat sa-i cumperi lucruri nefolositoare. poti arunca o privire si pe https://www.bravosport.ro/pantofi-sport-barbati. eu comand frecvent de la ei si te ajuta si cu marimea. daca dupa ce ii faci cadou nu ii plac sau nu ii vin poti sa-i schimbi cu altceva
anonim_4396 întreabă:
CaliforniaLove întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bubuxx întreabă: