Stii eu cred ca a vazut ca tu esti mai buna si mai sus decat cele care lea avut pina acum, si acum il atragi deci acele neajunsuri pe care le aveai tu sau transformat in neajunsuri si mai mari la celelate fete, si nu poate sati recunoasca asta din motiv ca sa nu te simti tu prea mindra si sal ofensezi sau ceva de genul asta, in orice caz nu a procedat corect 9 luni nu-i 2 sau 3 luni e ceva durata si cred ca v-ati cunoscut destul de bine si acum cred ca e gata sa te iubeasca asa cum esti o sa devii perfecta dar cu timpul ca toti barbatii cauta femeea perfecta, ceea care e si unica pentru el si te lasa pentru alta doar atunci cand crede ca ce nu a gasit la tine va gasi la cealalta, ofera-i dragoste si grija barbatului iubit atentie incredere disciplina rbdare si fii sigura ca nu te va mai lasa balta niciodata, razbunarea nu-i niciodata nu o sa duca la ceva bun ci doar la ura reciproca, cel mai bine e sai faci bine persoanei care te-a facut rau si sa te porti asa cum vrei ca el sa se poarte cu tine si o sa vezi si singura rezultatu, sa ma anunti si pe mine, succes, daca vrei sa mai vorbim niste sfaturi ceva imi dai un mesaj.