| DouaPuncteOTrei a întrebat:

Bunahappy. Ar trebui sa ma preocupe faptul ca nu prea sunt vazuta bine de clasa? Cea mai buna prietena a mea e suuper-populara la nivel de clasa, eu pe jumatate, dar la nivel de oras, popularitatea mea o intrece cu muult pe a ei (ea fiind cunoscuta la nivel de clasa, si neavand prieteni in afara ei).
Deci, ar trebui sa ma preocupe acest aspect?

Răspuns Câştigător
| MicutzaRuxi a răspuns:

Nu!
Ex: La mine in clasa nimeni nu prea ma inghite si la inceput asta ma deranja. Prietenii din afara clasei, cei din scoala si din afara ei. spun ca mi se intampla asta pentru ca ..in ziua de azi..invidia conduce. Deci, tie ti se pare ca e ceva in neregula la popularitatea ta din clasa?! pai, ei bine, viata merge mai departe si trebuie sa te descruci printre oameni adevarati, necunoscuti, prieteni. Parerea mea:*

7 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pfff, relaxeaza-te. Nu trebuie sa iti pese de chestiile astea. Oricum din cate zici esti mai populara decat multi.
Pe mine nici un coleg nu ma prea suporta (mda, nu le plac cei ce nu au spiritul de turma bine dezvoltat) si sincer nu imi pasa.
Nu te stresa!

| dailydaisy07 a răspuns:

Ah iar chestia asta cu popularitatea.....in locul tau nu m-as gandi la asa ceva. Singurul lucru important e sa fii prietena cu toti sau cel putin sa ai prieteni destul de buni. Iti spun eu din experienta, sunt in Italia de doi ani si iti spun ca oamenii nu sunt ca in Romania: sa te judece dupa infatisare si sa comenteze la orice faci. Oricum in Romania ca sa fii populare trebuie sa ai multi ''prieteni'' si sa te faci cunoscuta(cu o fire curajoasa si indrazneata). Succes happy

| DouaPuncteOTrei explică (pentru dailydaisy07):

Nu ca m`ar afecta, doar ca tipa aia e cea mai buna prietena a mea si ma ia cu fraze cen "Nu te ridici la standardele mele" big grin

| dailydaisy07 a răspuns (pentru DouaPuncteOTrei):

Daca se comporta asa asta inseamna ca nu e o prietena adevarata, oricum eu nu pot sa judec pe nimeni.winking

| Duucu a răspuns:

Cocalarisme...

| PisicutzaCuTupeu a răspuns:

Salut.
Prietenia nu consta in acest aspect.
Nu conteaza cat esti de popular sau nu esti.
Conteaza ca tu cu prietena ta sa te intelegi bine, sa fiti ca doua surori.
Nu are de ce sa te preocupe acest fapt, nu ai cum sa fii vazuta peste tot bine.
Deci stai linistita, daca voi doua va intelegeti bine si daca prietena ta nu e increzuta pentru acest fapt sau tu nu are de ce sa va afecteze.
Pa-pa. :*

| DouaPuncteOTrei explică (pentru PisicutzaCuTupeu):

Chiar afecteaza laughing, fiindca ea spune ca "Eu nu ma ridic la standardele ei"