anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

are ceva daca sambata si duminica am 2 nunti la care sunt obligata sa merg, una fiind la nanul meu de botez, dar care nu l am vazut de cand eram mica,, si vine acum sa ma cheme la nunta, dar aleg sa merg cu iubitul undeva in week end? si banii oricum sa i dau la nunta?

12 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Trebuie sa faci doar ce doresti. Nu moare nimeni daca nu te duci. Inventeaza si tu un motiv si cu asta basta. Daca mergi asa din obligatie risti sa te simti ca naiba ore intregi, asa mai bine faci ceva care-ti place.

| SarosBogdan a răspuns:

Ce anume crei?
Cu ce sa te ajute TPU?

| anonim_4396 explică (pentru SarosBogdan):

Sfat...am intrebat daca are ceva daca nu vreau sa merg la nunta, si merg cu iubitul undeva. daca nu e urat din partea mea...ca e nanul meu de botez..doamne..tre sa explic tot

| SarosBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti face ce vrei, dar ca ruda e firesc sa fi acolo, nu in brate la prieten, ca vei avea si tu nevoie candva de el/ei.
Du-te la nunta si ia-ti si prietenul. Aveti timp dupa, de stat si chefuit doar voi 2.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa te exprimi inteligibil nu sa explici tot. Ia mai citeste odata intrebarea ta sa vezi daca intelegi ce ai scris acolo. Normal e sa te duci, e totusi o parte din familie, weekend uri sa pleci cu iubitul mai sunt destule

| anonim_4396 explică (pentru SarosBogdan):

Mersi.

| SarosBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sambata trecuta am avut nunta la un frate mai mare, si eram la fel ca tine in dubi, nu aveam nici bani destui si nici chef.
Dar fin odata in viata acest moment si spunandu-mi si mama ca nu e bine sa nu faci parte daca poti, la nunti/botezuri/etc. din familie.
Asa ca m-am imprumutat de bani si am fost.
Fiecare face ce vrea.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Eu inteleg..partea cu "una fiind la nanul meu de botez, dar care nu l am vazut de cand eram mica. si vine acum sa ma cheme la nunta " e pusa intre virgule, deci vine ca o completare in interiorul frazei, dupa care am reluat fraza normala...probabil trebuia sa o pun intre paranteze ca sa vedeti voi mai bine

| SarosBogdan a răspuns:

(vrei)

| ioanaAn a răspuns:

E indicat sa te ai bine cu toti, nici nu stii cand ai nevoie de o persoana, mai ales ca este nanul tau. Nu intrerupe legatura cu el, o sa te ajute in viata

| anonim_4396 explică (pentru ioanaAn):

Nici macar nu tin legatura cu el..nu l-am mai vazut de cand eram mica mica

| ioanaAn a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai ocazia sa refaci acea legatura. Mare pacat ca nu comunicati. In locul tau m-as duce.