Servus @MoonLight7! Cred că ar trebui să ai mai multă încredere în tine. Ştiu că e simplu de spus şi greu de realizat, dar cu paşi mărunţi şi răbdare vei reuşi. Citeşte te rog acest articol http://www.topsanatate.ro/......e-160.html
Sunt sfaturi utile, pe care le poţi aplica puţin câte puţin.
Mari succese şi o zi cu zâmbet să ai!
Nu stiu daca esti urata sau frumoasa, dar sincer nici nu conteaza. Caracterul tau este cel mai important. Atragi in jurul tau oameni ca si tine. Invata sa iubesti toti oamenii, sa-ti fie drag sa vorbesti cu ei si ai sa vezi ca lucrurile sa schimba. Daca o sa mai fie cate unul care rade, nu ar trebui sa-l bagi in seama, niciodata nu poti fi prietena cu toti, decat daca esti falsa.
Buna.In situatia ta am fost si eu si nu am avut de ales, a trebuit sa renunt la scoala anul asta si sa incep de la anul la FR pentru ca toata clasa era contra mea.Ma rog, nu mai conteaza.
Ce vreau sa-ti zic e ca nu ai cum sa nu-i bagi in seama pe cei care rad de tine oricat de multa lume ti-ar spune asta.Stiu cum e.Nu trebuie sa mai incerci sa vorbesti cu lumea pentru ca in felul asta, pentru ei nu faci decat sa te faci de ras, sa cersesti atentie.Ei asta cred.Trebuie sa-ti vezi singura de treaba si sa mergi la scoala, sa-ti petreci pauzele ca si cum ai fi singura in clasa si asa mai departe. Vorbeste cu acele fete cu care te intelegi si atat. Stiu cum e sa fi marginalizata, stiu cum te simti si, ca sa nu ajungi sa faci ce-am facut eu, trebuie sa te simti la scoala exact asa cum te simti tu: singura.