Pai vorbeste cu mama ta si spune-i ca de acum incolo ii vei spune tot si spune-i ca tu tii intr-adevar la acest baiat mama ta ar trebui sa iti fie cea mai buna prietena.
Buna, imi pare rau pentru relatia ta!
Uite, incearca sa ii explici, sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca nu ai avut curajul sa-i spui, pentru ca nu erau lucruri serioase, era doar o prietenie mai apropiata, dar nu o relatie ff importanta.
Cum zice si @Яùxsi mama ta trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena. Eu sincer nu ma inteleg deloc cu ea, uneori o urasc, dar e mama, ma invata de bine. Si uite prietenul meu e cu 2 ani mai amre ca mine, si tot asa, au aflat ei, am vorbit cu ei, l-au cunoscut si l-au placut. Si oricum daca mi-ar cere sa ma despart de el, nu o voi face niciodata.
Incearca sa vb cu parintii tai, sa le explici situatia, adu-l acasa, prezinta-l parintilor, si in primul rand daca sunteti de aceeasi varsta nu e mare chestie ca esti cu el.
Succes ca de asta ai nevoie:*:*
O seara buna!
M a d U
Cam nasoala treaba... dar stii cetu ar trebui sa stai de vorba mai mult cu mama ta pentru ca ea iti va fi alaturi atunci in momentele cele mai grele, ti'o spun din propria experienta, ea vrea sa fie prietena cu tine si de aceea s purtat asa, gandeshte-te ca e mama ta si iti vrea numai bineleasa ca du-te si vorbeste cu easucces:*