Nu cred ca are sentimente pentru tine, oadata ce nici prima oara nu si-a adus aminte de tine... cred ca se saruta la toate petrecerile la care merge, cu tot felul de fete...asta este felul lui, mai usuratic din fire. Chestia cu atrasul este relativa, ca la cat a baut ultima data si la cat era de beat, puteai sa fii oribila ca el roicum nu stia ce face.
Eu ti-as sugera sa-ti cauti un baiat mai serios, unul care sa fie doar la tau si care nu merge la petrecri sa se imbete sau sa se pupe cu cine nu-si aduce aminte.
1. Da. 2. Da. Nu ar trebui să îi spui neapărat asta ca declarație. Dar este important să vă mai întâlniți.
1 la mână nu mai dați vina pe băutură-_- este cea mai josnica miciună mai bine recunoști și spui Adevărul cu Adevărat decât sa minți și sa spui din cauza la băutură s-a întâmplat.așa-_- astea sun cele mai josnice motive și scuze ever -_-
iar2 la mână relația ta cu el este ceva personal și privat tu ar trebuie sa ști cu Adevărat răspunsul la întrebarea asta cu Adevărat în afară de tine nimeni 100% nu are de unde sa știe ce va urma și se va întâmpla.
încetați sa mai dați vina pe băutură-_- Nu băutură va pune sa faceți asta și voi ați vrut sa se întâmple asta 100% cu buna intenție și conștiința amândoi ați vrut sa se întâmple asta.