Zi ca el si faci ca tine pleci si gata parintii asa sant dar mai castigi cativa ani si tu impui dupa aia daca vezi ca intrece masura copil vei ramane toata viata pentru ei indiferent de varsta.
Sa stii ca nu este chiar asa.
In tine are incredere, in ceilalti nu are. Vrea sa te protejeze si eu cred ca ar fi bine sa stea mama ta cu tine in uk macar cateva luni, pana te aranjezi acolo.
Esti fata lui tati si te iubeste e un pic prea grijuliu poate dar crede-ma iti vrea doar binele sa fii copilul meu nici eu nu prea as fi de acord sa pleci oricum incerarca sa ii explici ca e pentru studii si ca acolo e bine si o sa ai note mari si un viitor mai bun dupa ce termin ca facultatea aia e recunoscuta intrenational ma rog etc te descurci tu bafta in UK
Tata isi face griji
tu la sigur ai nevoie de-o experienta
pentru a fi independenta
peste hotare o sa-ti fie extraordinar de dificil, mai ales in uk o sa stai noptile
invatind cu dictionarele
fara sa mai vb de faptul ca nu prea ai experienta
EU am invatat anul 1 de universitate aici, anul 2 si 3 in SUA(in san diego, california), iar anul 4 am venit sa-l fac
aici
e f. dificil sa locuiesti peste hotare
o sa-ti fie dor(nu-ti imaginezi), cu facultatea de aici iti gasesti job oriunde doresti si job f. platit
sau nu mai stiu, IT - poti lucra peste tot, si e f. platit
in fine faci cum doresti
Tatal tau se poarta asa deoarece el este un om "trecut prin viata" care are o experienta mult mai vasta decat tine in acest domeniu. Nu spun ca are dreptate, ci spun ca este indreptatit sa-si faca griji. Pentru tine poate pare usor dar gandeste putin din punctul lui de vedere, cum ar fi sa-ti vezi fata plecata intr-o tara la mii de km departare. El isi da seama cu usurinta ce dificultati vei avea de infruntat si crede-ma ca la varsta de 18 ani inca esti copil pe langa un adult complet maturizat si sa faci fata singura intr-o tara straina este foarte greu. Ar trebui sa incerci sa-i explici ca poti face acest lucru, ca esti o persoana care isi poate purta singura de grija si mai ales ca stii foarte bine la ce riscuri te expui.