| Dyingfetus a întrebat:

As avea o intrebare. Mie imi place de un baiat care are 14 ani.Eu am 12.Nu cred ca am deloc sanse deoarece, el e genul rebel, iar nu cred ca se uita la fete mai mici decat el.Nu as vrea neeaprat sa fim impreuna, vreau sa fim prieteni.Stiti cum as putea intra in vorba cu el?
Daca m-ai aveti orce intrebare, scrieti mai jos si o sa va raspund.happy
Multumesc.

1 răspuns:
| Symona a răspuns:

Gandeste e foarte simplu, va cunoastety, deci nu tie strain, poti usor, prin cateva vorbe, gesturi cal placi apropiete mai mult de el...stay mai mult langa el va remarci cand vb si uitate la el diferit, mai fai cu ochiul, zambestei cand vorbeste, uitate la el cand vb despre un anumit subiect, care ar putea face referire la el...
Spune-i ca-l placi. Nu trebuie sa te prefaci sau sa fii falsa incercand sa-i atragi atentia. Spune-i pur si simplu ca ti-ar placea sa iesi numai cu el, sa va cunoasteti.
Zic ca este destul de simplu daca ai incredere in tine.asta conteaza cel mai mult.trebuie sa iti alegi tinta cu mare grija si mai apoi sa pari interesata de el.trebuie sa pari timida, pentru ca baietilor le plac fetele timide, dar sa nu exagerezibig grin...mai trebuie sa te lasi greu cucerita, pentru ca asta face baietii sa te doreasca mai mult.restul vine de la sinebig grin