| MeeeMeee a întrebat:

As avea o intrebare pentru. fete. Stiti imi place de un baiat mai mare si de ziua mea care vine peste cateva zile, as vrea sa ii dau si lui bomboane. Si eu de fel sunt cam rusinoasa, dar pentru ca e ultimul an al meu si al lui { eu cls VIII el XII }, vreau sa scap de frica asta, rusine. Daca puteti sa-mi dati niste sfaturi despre chestia asta, adica ce sa fac si cum sa fac. Ms pentru. ajutorul pe care o sa mi-l dati si apropo DAU FUNDA celui mai bun raspuns. PROMIT

Răspuns Câştigător
| TrixLove a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti fie ca un frate. adica buni pr. sa fii cu el nu ai cum pentru ca el se uita probabil la fete de-o seama cu el sau mminim clasa a XI-a. cred ca ar trebui doar sa-l servesti, dar el o va lua ca pe o chestie amicala. Nu trebuie sa iti placa de baietii mai mari. adica ma rog... intelegi ideea.

2 răspunsuri:
| Merilynne a răspuns:

Si eu eram inainte timida dar am jurat ca nu o sa mai fiu, pana la urma ce o fii o fii, pana la urma nu poti trai cu frica asta toata viata.

| Reallynotme a răspuns:

Hey:*! ei bine ar fi super daca ai cunoaste pe cineva din clasa lui, asa te-ai putea duce la acea persoana apoi sa il zaresti si pe el "din intamplare " si sa ii dai.sau sa ii lasi cuiva sa-i dea...Sau pur si simplu sa iti faci curaj si sa ii spui hey cmf? e ziua mea,nu vrei sa iei si u niste bomboane, mai ales ca sunt de(...)sau iti gasesti tu un mod, da ar fi bine sa iti faci curaj si sa infrunti realitatea fiindca baietilor mari le plac fetele care sunt cat de cat mature si nu "intunecate"succes iti doresc si sper sa iasa ceva frumos!:*