Dacă știi să desenezi poți fii designer, această meserie nu constă numai în desen, fiind multi ce nu știu să deseneze dar știu ce se poartă. Dar a știi să desenezi in meseria asta e un plus. Ai putea fii pictor, și picturile tale sa fie expuse în diferite locuri (târguri in principal) dar trebuie sa ai și o mica "pila" pentru ca ceilalți să îți cumpere picturile. Poți fii arhitect.
Deci presupun ca acum ai intrat a 8-a. Daca e asa poti da la un liceu de arte plastice, iar apoi te poti face profesoara de desen.Sau daca ai un liceu pedagogic la tine in judet(oras) poti da acolo, iesi invatatoare, profesezi dupa ce termini liceul pe aceasta meserie, iar in timp ce profesezi faci o facultate de desen(sau cum se numeste). Sper ca te.am ajutat!
Daca as fi avut talent la desen as fi vrut sa fiu grafic designer, sa fac mape pentru jocuri, caractere plus ca se castiga bine
Profesor de desen
Designer ( vestimentar, grafic, de interior, etc)
Arhitect
Constructor
Pictor
Depinde... de exemplu la mecanica trebuie sa stii sa desenezi piesele, sa le poti vedea in spatiu.
dar poti acelasi lucru si studiind Interior Design - design de interior.
designul vestimentar chiar ca nu e de niciun viitor si nu are rost sa iti pierzii anii si banii pe ceva fara viitor.
BUCURROBERTA întreabă: