Nu există un tarif standardizat (minim pe economie) ci unul negociat intre părți. Adică cât dă gazda deci intreab-o
Gazda e mătușa și a zis sa întreb oameni fiindcă ea nu se prea pricepe. Unele persoane mi-au zis ca au luat 100 de lei pe 4 ore, alții 50 alții 25/ora deci vreau cât mai multe păreri
Adică nu știi câți bani să-i ceri mătușii (oare am ințeles bine?)
Nu. Eu nu ii cer. Ea nu știe cât să îmi dea, fiindcă nu vrea sa merg pe gratis fiindcă am și facultatea pe lângă. Plus cu 2 copii e greu mai ales cum sunt ei și casa e mare
Deja e țigănie.
Du-te, ajut-o, stai cu copii și dacă e cazul accepți ce-ți dă sau nu mergi de loc. Ce dreak, mătuș-ta!
Nu am cerut răspuns de genul
E ce vrea ea. Și insistă deci abține-te de la răspunsuri de genul. Dacă tata ar fi patron undeva și eu as fi angajat atunci sa lucrez pe gratis? Nu. Nu e ușor ce o sa fac și îmi ia din timp deci no...am pus o întrebare. Sa nu deviem de la subiect. Ori răspunzi la intrebare daca știi, ori nu scrii nimic. E vorba de bun simț.
"annonimaaaa555: E vorba de bun simț. "
da mami, așa e și tocmai am spus-o: ce dreak, e mătuș-ta!
Și dacă tot ai "facultate" (adică valoare?), nu stai la curu' lu' nepot-tu faci ceva pe măsura "pregătirii". Ce zici de asta?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: