Buna daca baiatul ala chiar tine cu adevarat la tine nu-l evita... Incearca sa-i explici ca nu esti indragostita de el si nu vreti sa aveti o relatie acum. [ ca no.cine stie daca gajiku tau actual te iubeste cu adevarat sau isi bate joc de tine] Puteti sa ramaneti amici, frati prieteni. dar nu-l evita ca daca e indragostit d tine nici nu iti trece prin minte ce poate sa faca Sper ca te-am ajutat:*. Ceau
Pai tu la cine tii cel mai mult? Eu iti spun sa nu te desparti de el pentru altu' care spune ca tine la tine, poate te inseli
Daca ti la el si sunteti fericiti impreuna nu ai dc sa t desparti de el.cu admiratoru incearca si explici ca esti intr-o relatie de o luna va iubiti si nu te poti desparte de el si va intelege
Eu zic ca nu merita sa il lasi pe asta cu care esti acum. daca il iubesti pe asta cu care esti acum nu il lasa. ai grija de el. mai ales daca va intelegeti si va iubiti.
Dar daca tie iti place mai mult de baiatul acela care a aparut si daca simti ceva mai puternik pentru el atunci vezi ce faci. ai grija. tentatia e mare. eu zic ca nu are rost sa il lasi pe asta. fi cu el, vezi daca merge totu bine si daca iti convine te descurci tu mai departe. Daca nu merge atunci incearca cu altul.
Bafta si ai grija ce faci :*
Ei bine poti sa ii zici nu sau daca ti la el ca la un prieten spune-i ca esti deja cu cine si ca nu vrei sa strici relatia cu nici unu.
Pai daca baiatul la care ti tu tine si el la tine logic nu sa ramai cu el. acum tu poti sa dcizi ce sa faci da si mie funda te rog sunt nou pe TPU
Daca accepti inseamna ca esti o tarfa, adica daca tu tii la acel baiat (actualul prieten) si tu te duci la altul ca draga domne te place inseamna ca esti o tarfa... Scuze daca te jignesc, vreau sa iti zic adevarul, nu se merita, adica daca tu tii la prietenul tau, inseamna ca il cunosti, pe asta care iti face curte nu stii nimic despre el din cate inteleg, deci de unde sa stii tu ce are el de gand? Poate vrea sa te foloseasca, poate vrea sa faca sex cu tine si apoi sa te lase balta cum fac multi idioti.
Sfatul meu e sa stai la locul tau langa prietenul tau care te iubeste si sa iti vezi de treaba.
Sper ca te-am ajutat si nu te-ai suparat ca am fost mai dur dar multe fete actioneaza gresit in aceste cazuri si asa va deveni Romania o tara de tarfe, maritate doar din interes... Funda?
Explica-i ca ai prieten si ca ti la el. Daca te iubeste te va intelege si va astepta sau isi va gasi pe alta si te va lasa in pace.
Andrei67y5 întreabă: