| ana123 a întrebat:

As avea si eu nevoie de ajutorul vostru.Nu stiu cu ce sa incep.La unele activitati extrascolare am cunoscut un baiat.Nu l-am mai vazut pe acolo o perioada de timp iar acum cateva zile m-a adaugat in lista.Am vorbit pe mess chestii inutile etc.Problema: Il plac(l-am placut de la inceput si nu am uitat cum arata chiar daca nu l-am vazut de mult timp), dupa lungile discutii de pe mess este logic ca vrea ceva mai mult de la mine(adica sa fim prieteni), probabil si eu imi doresc asta dar sunt cam timida.Pana acum n-am avut nici un prieten(deoarece nu am acceptat eu fiindca nu mi s-au parut potriviti si in al doilea rand fiindca nu am tupeu sa fac unele lucruri) si acum nu stiu cum sa procedez.Parca nu as mai vrea nici sa ma duc la respectivul cerc fiindca mi-e intr-un fel frica, fiindca nu stiu cum voi reactiona la un simplu dar un complicat"iesi cu mine in oras". Ajutati-ma si pe mine cu un sfat!

3 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Majoritatea tinerilor au trecut prin astfel de emotii si sa fii sigura ca si el ar putea fi la fel de emotionat.Nu este nimic gresit in a cunoaste un baiat si este ceva firesc sa iesiti impreuna. Fa-ti curaj si nu lasa viata sa treaca pe langa tine.

| wish221 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine! nu are rost sa renunti asa usor! spune-i ca vrei sa ii spui ceva intre 4 ochi si vezi cum reactioneaza! daca raspunsul la intrebarea ta din partea lui e negativ, atunci spune-i ca aceasta povestioara sa ramana intre voi doi.Asa nu ai nimic de pierdut! Mult, mult succes!

| marry_7650 a răspuns:

Poate este un baiat dragut incat sa te inteleaga bine, ca sal cunosti mai bine ar fi frumos sa va intalniti sa faceti o plimbare prin magazine sa vorbesti si sal cunosti mai bine si atunci iti dai seama daca se merita sa continui, bafta happy