Buna georgiana! Si eu din clasa a 5 a m`am mutat la alta scoala.Eu am fost primita de uni cu bucurie,dar de alti cu multa rautate si invidie. Vreau sa-ti dau un sfat:Fii tare,nu te lasa manipulata de nimeni si nimic,nu lasa pe nimeni sa te creada o persoana fricoasa,tine`le mereu piept tatelor,si nu te increde in oricine,pentru ca iti vor demonstra ca sunt niste prieteni falsi[asta mi s`a intamplat mie,si sper din tot sufletul sa nu patesti si tu acelasi lucreu ca si mine], dar in ciuda faptului ca sunt oameni rai, o sa vezi ca vor exista si oameni care sa tina cu adevarat la tine.
Multa bafta!
Eh...de ce sa fii privita cu rautate? Nu-ti fa griji, te vei acomoda repede zic eu.Cel mai bine ar fi sa incerci sa te imprietenesti prima data cu colega sau colegul de banca succes!
La inceput nu faci nimic, dupa ce trec 2 zile incepi sa intrii in discutie cu colegi mai linistiti si daca treaba merge bine acolo stii ca ai niste legaturi amicale, nu e neaparat sa iti cunosti toata clasa deoarece poti avea dusmani.
Stii ca acelasi lucru mi se intampla si mie? Doar ca la mine e mai aiurea pentru ca ma mut din alt oras si sunt cls a 10 si nu cunosc absolut nimic nici ce fac la profiulul respectiv, nu stiu cum si cu ce se mananca liceul ala, dar stat linistita o sa vezi ca primele 2 zile o sa fie mai aiurea dar pe urma sa vezi ce bine o sa te simtit asa o sa fie si cand treci cls a 9. Eu am mai trecut prin asta in clasa a 4 cand m-am mutat la alta scoala deci stai linistita ca si mine sa vezi ca o sa regreti ca te-ai gandit la asta dupa ce incepi sa cunosti locul si colegii si daca nu vezi nicio reactie din partea lor fa-te tu bine primita vorbeste normal cu ei chiar daca trebuie sa faci tu primul pas, asa nu o sa te creada increzuta.Te pup si succes daca mai ai vreo intrebare imi lasi mesaj :*
Poti cauta` pe Facebook numele scolii` si elevii`. Poti face cunostinta cu ei` si cand ii vei vedea` nu va fi greu sa te imprietenesti`.
Succes la scoala :*!`
Va multumesc la toti pentru raspunsuri. M-au mai incurajat si sper ca luni sa fie totul bine.
sosssso: sunt clasa a 11-a. Ma bucur ca tu poti gandi atat de pozitiv.