anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu nevoie de putin ajutor daca se poate.Sunt fata, am 15 ani si pana acum nu am mai fost cu vreun baiat.si acum un baiat ma place si neam tinut de mana si chestii de genul.si a incerca de cateva ori sa ma sarute dar am ezitat pentru ca mi-e frica. ca nu stiu ce sa fac.adica nu am mai sarutat niciodata.si mi-e frica sa raman singura cu el ca el iar o sa vrea sa ma sarute si nu pot sa ii zic ca nu stiu sa sarut ca ar deveni penibil si rusinos.si mas inrosi tare tare la fata.va rog ajuatima ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Heei. Nu trebuie să îi spui nu știu să sărut dar dacă nu înceri rămâi fără el că vede că tot eziți și poate nu îi convine. Fă-ți puțin curaj că nu ne-am născut învățați să sărutăm asta se învață în timp. Nu-ți fi frică, că oricum noi nu putem să îți spunem săruți așa stai nu știu cum că poate nu-ți convinge fă cum crezi tu. Ce-ți spune inima aia fă!
Succces. Fundă?, happy

| Madilyn a răspuns:

Am avut si eu problema asta.Si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie frica ca nu stii sa saruti. Trebuie doar sa ramai singura cu el, iar restul` vine de la sine. Nici n`o sa-ti dai seama cat de repede o sa treaca tot, apoi o sa vrei sa repeti experienta. Lasa`te purtata de val si o sa vezi ca`ti va merge perfect.
PS: Daca nu`ti faci curaj, s`ar putea sa creada ca e ceva in neregula cu tine, ca nu`ti place ceva la el.si risti sa-l pierzi.batting eyelashes

| pinkroz a răspuns:

Pai il pupi pe buze si apoi cand va intelegeti mai bine o sa vezi ca o sa stii fara sati zica candva