Ia-ti o tigara electronica cu arome puternice si culori mai ciudate gen verde sau alte culori.Asta e una din variante...te va satisface la fel si e chiar trendy!
Acum mult timp, cand nu stiau ai mei ca fumez, imi puneam tigarile intr-un ambalaj de parfum, intr-un portofel mai vechi pe care il luam peste tot cu mine fiindca acolo mai tineam diverse lucruri de fete.Inainte sa intru in casa ma dadeam cu crema pe maini si imi stergeam parul si fata cu un servetel umed... Oricum, mai bine le spui ca fumezi ca nu au cum sa reactioneze naspa prea mult timp ca doar esti fata lor.Si eu eram speriata, bafta!
La tine cum au aflat si cum au reactionat cand au aflat ca fumezi?
Cea mai simpla varianta din punctul meu de vedere de nefumator e sa iti iei tigari la bucata. si iti iei in fiecare zi cat ai de gand sa fumezi sau eventual cate una, si nu iti faci griji pentru ca nu ajungi cu tigari acasa. si bonus: daca iti iei doar cate 1-2 tigari nici nu te mai fumeaza lumea.
ps: lasa-te de fumat!
Poti sa le ascuzi in dulap in spatele hainelor e cel mai facil sau daca ai lampa sus la lampa sau la plinta de la parchet sau daca stii cutiile de gaz de pe strada le bagi acolo.
Si eu am aceeasi problema mai putin referitor la tata el fumeaza... daca as fii in locul tau le-as ascunde undeva pe langa bloc sau intr-un loc pe care il stiu numai euacum tu decizi
Ascunsele si tu intr-un urs de plus CV sau subt pat sau dintr-o perna :-D