| Maia888 a întrebat:

Buna!
As dori ceva pareri si sfaturi va rog mult! choar nu stiu ce sa fac..Am 18 ani si la mine in liceu este un baiat de 17 care ma place mult,si nu stiu ce sa fac,cind sunt cu el nu zic ca ma simt rau insa parca as vrea altceva parca nu sunt cu cine trebuie,iar cind nu mai tinem legatura il vreau inapoi, el mi-a zis sa ma gindesc si o sa astepte atit cit e nevoie, ce ar trebui sa fac? Credeti ca virsta conteaza?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa fii indragostita de ideea de dragoste si pentru ca el e indragostit de tine si disponibil il accepti,dar nu este ceea ce ti-ai dorit,il accepti doar din insecuritate sentimentala.
Pe urma,te deranjeaza cumva si varsta,iti faci scrupule ca el e mai mic si nu-ti prea place...
Ramai singura un timp, sa intelegi ce anume doresti si, daca simti ca il vrei pe el, stii unde sa-l gasesti.
Desi, eu cred ca inca nu ai gasit persoana potrivita.

4 răspunsuri:
| xxxname a răspuns:

happy Iti spun deodata, ca virsta nu conteazawinking te asigur, si asta doar in cazul cind amindoua persoane au o atractie una fata de cealalta. Eu de exemplu sunt cu o fata mai mare decit mine cu 2 ani, deja de doi ani. Eu in prezent am 18, si ea 20, insa ne intelegem bine. Eu te-as sfatui sa te mai gindesti, si sa vezi partea buna si frumoasa a lucrurilor, si poate sa fii cu el, ca daca te iubeste, atunci sa stii ca el e cel ce te va resprecta, si va fi sincer cu tine, nu altu dupa care tu vei fugiwinking

| neutrino a răspuns:

Conteaza si varsta, dar si mintea. Fa un pas inapoi si clarifica-ti sentimentele fata de acest baiat.

| sofisis a răspuns:

De obicei varsta conteaza. In situatia de fata insa, NU. Diferenta e mult prea mica de luat in calcul.
Clarifica-ti sentimentele si ignora acest aspect, al diferentei mici dintre voi.

| blast4 a răspuns:

Nu prea conteaza varsta! problema e ca tie iti sta gandul la diferenta minima dintre voi happy