Posibil sa fii indragostita de ideea de dragoste si pentru ca el e indragostit de tine si disponibil il accepti,dar nu este ceea ce ti-ai dorit,il accepti doar din insecuritate sentimentala.
Pe urma,te deranjeaza cumva si varsta,iti faci scrupule ca el e mai mic si nu-ti prea place...
Ramai singura un timp, sa intelegi ce anume doresti si, daca simti ca il vrei pe el, stii unde sa-l gasesti.
Desi, eu cred ca inca nu ai gasit persoana potrivita.
Iti spun deodata, ca virsta nu conteaza te asigur, si asta doar in cazul cind amindoua persoane au o atractie una fata de cealalta. Eu de exemplu sunt cu o fata mai mare decit mine cu 2 ani, deja de doi ani. Eu in prezent am 18, si ea 20, insa ne intelegem bine. Eu te-as sfatui sa te mai gindesti, si sa vezi partea buna si frumoasa a lucrurilor, si poate sa fii cu el, ca daca te iubeste, atunci sa stii ca el e cel ce te va resprecta, si va fi sincer cu tine, nu altu dupa care tu vei fugi
Conteaza si varsta, dar si mintea. Fa un pas inapoi si clarifica-ti sentimentele fata de acest baiat.
De obicei varsta conteaza. In situatia de fata insa, NU. Diferenta e mult prea mica de luat in calcul.
Clarifica-ti sentimentele si ignora acest aspect, al diferentei mici dintre voi.
Nu prea conteaza varsta! problema e ca tie iti sta gandul la diferenta minima dintre voi