Mulțumesc...
Pot să fiu și mai explicit dacă este important pentru tine. Dă mesaj privat.
1. Nu am exact de unde sa stiu deci mai bine nu-mi dau cu presupusul. Daca as fi fost in locul lui te uitam de tot. De ce? Ideea este ca eu daca incep o discutie cu o fata nu o fac neaparat pentru o relatie, intelegi? Pur si simplu vreau sa cunosc persoane noi si sa-mi fac prieteni. Nu am inteles niciodata de ce fetele care sunt bagate in seama de baieti, cred ca ei gata vor relatie. Nu mereu este asa. :/ Si eu daca as incepe sa vorbesc cu o fata nu mi s-ar parea frumos din partea ei sa nu-mi mai raspunda din senin la mesaje. Si as cam evita fetele nehotarate, care nu stiu ce vor deoarece alea nu-s chiar sigure. adica ma pot trezi cu surprize neplacute mai tarziu, stii ce zic? Atentie. asta este doar ce gandesc eu... nu neaparat ce gandeste si baiatul ala, pentru ca sunt mari sanse sa gandim diferit.
2.Ce poti sa faci? Nu pot sa zic eu asta. Fa ceea ce simti dar ai grija sa nu ranesti pe nimeni.
3. Cred ca da, si stii ce? O flacara, care din pacate o sa fie pe un pai de chibrit, o sa arda si o sa se stinga repede. Nu vreau sa te descurajez dar nu vreau nici sa-ti creezi impresii aiurea, pentru ca mai mult ca sigur o sa fie o relatie de genu,, ok hai sa ne bucuram de ziua de azi ca maine oricum ne despartim"
Cati ani ai? Ce vrei tu de la o relatie? Ce ai vrea tu de la un baiat? Cum vrei sa fie el ca persana si cum sa se comporte in relatia voastra? Cum i-ai sugera lui sa aveti grija de relatie?
Băiatul acela era atașat de mine, el menținea mereu o conversatie, încercând sa găsească subiecte... regret ce s-a întâmplat... și da, își dorea mai mult decât sa vorbim, probabil o viitoare relație, e un băiat de nota 10, regreeeet!
Nu poti lua legatura cu el?
Nu pot sa-i scriu, deoarece nu cred ca mi-ar raspunde, eu vorbesc acum cu un alt băiat, și gen e prieten cu el, de asta ma ignora acum pe mine, dar cu el e super ok...