anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as dori nespus de mult sa slabesc dar la mine ii altceva eu sunt grasuta la burta si nu pot scapa, trebuie sa slabesc repede cam in 2 saptamani, deoarece merg in excursie si mergem la strang ajutati-ma va rogggg. sunt fata am 14 ani si am 57
de kg

Răspuns Câştigător
| Anna97854677 a răspuns:

Fă abdomene și mănâncă mai puțin.
Mult mai puțin.
Aleargă până simți că-ți sar capacele.
Și mănâncă doar când simți că nu mai poți.
Altfel, n-ai cum să scapi de burtă in 2 săptămâni, să fim serioși.
Eu dacă mănânc puțin, aproape deloc, gen doar un baton ceva și cam atât, in 3 zile scap de burtă. Pentru că, la vârsta asta, teoretic, nu ai șunci "permanente", ci doar ești umflată și ai puțină grăsime, teoretic.
Baftă!

7 răspunsuri:
| Sashavalentine a răspuns:

Ce inaltime ai?

| TheRealDaniel a răspuns:

Trebuie sa faci sport, alearga mai mult, sari coarda si mai ales fa niste abdomene. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Mihaela1964 a răspuns:

Cumpara-ti un costum de baie intreg si scapi de stres. Bine ar fi sa slabesti dar nu in doua saptamani, ci intr-o perioada mai lunga, renuntand pur si simplu la dulciuri si la mare parte din paine.Rezultatele nu sunt vizibile imediat, dar vor fi de durata si fara sa te imbolnavesti.Numai bine.happy

| pietrean a răspuns:

Trebuie sa slabesti repede,doar ca "mergi in excursie si mergi la strang"? Eu credeam ca ne ceri ajutorul, ca sa-ti dam un sfat, deoarece vrei sa slabesti, ca sa fii mai sanatoasa!
Dupa ce ai mancat toate porcariile ani de zile, acum vrei sa slabesti "in 2 saptamani"!
Mancare in cantitate mai mica,dar diversificata, mai multe legume(salate,fierte,coapte),de trei ori pe zi(mese principale) si doua suplimente(legume,fructe, iaurt degresat, seminte oleaginoaseintre cele principale, hidratare suficienta(1, 5-2 l), miscare, sport cat mai mult.

| soricpaulapaula334 a răspuns (pentru Anna97854677):

Fac cate 50-60 de abdomene in fiecare seara

| soricpaulapaula334 a răspuns (pentru pietrean):

Da va cer ajutorul dar eu m-am ingrasat deaorece am avut ceva probleme si trebuia sa mananc mai mult si acuma deja pot sa slabesc

| pietrean a răspuns (pentru soricpaulapaula334):

Mananca tu "doar un baton ceva si cam atat" si mai vorbim noi,peste cateva zile! Organismul o "sa sufere" dupa tot ce are nevoie ca sa functioneze,deci si de acele vitamine, minerale, fibre, lichide, ca sa se faca arderile grasimilor mai bine.Si de aici ameteli,stari de voma,dureri de cap, crampe ale muschilor, chiar lesinuri.
Dar tu faci oricum, ce crezi ca este mai bine pentru tine, dar avand doar 14 ani, nu prea esti pregatita sa iei anumite decizii!