| brok3nh34rt a întrebat:

As dori sa cunosc pers care m-ar putea intelege Chiar ma simt singur...sad. Mi-am pierdut increderea in mine.Am pierdut tot.sad. Nici macar parintii nu ma mai inteleg... Sper sa imi pot gasi fericirea care a plecat de langa mine acum mult timp sad

Răspuns Câştigător
| pHaNtOmiX a răspuns:

Cu o prietena vei recapata increderea in sine, iti zic eu, eram si eu in situatia ta.Bft

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa vina cand nu te astepti.

| Nothing05 a răspuns:

Buna.si eu am trecut prin asta straight face

Stai linistit.totul se va rezolvawinking. Daca vrei da-mi un mesaj pe privat si iti dau id-ul meu. Poate te ajuta cu ceva daca mai vorbimwinking

| Mihaela_5801 a răspuns:

Hey stiu cum e, am fost si eu in asa stare cind mama a murit tata era in depresie sora lucru mai mereu la scoala cereu din ce in ce mai mult de la mine ma izolasem de toti si de toate...nu mai avem incredere nici in umbra mea,credeam ca toti sunt fericiti si de mine nu le pasa ca era doar o pata sa nu ma intelegea nimeni, dar mi-am revenit pentru ca am deschis ochii am privit atent in jurul meu si am vazut persoane care ma inteleg ma ajuta care chiar ma iubesc si imi doresc fericirea, si crede-ma fiecare e bun si frumos in felul lui nu ai de ce sa te subestimezi, e o criza peste care trebuie sa treci.